luni, 2 noiembrie 2015

Stylecraft Special DK




    ...astazi va prezint evolutia paturicii mele. V-am scris aici despre participarea mea la un proiect nou care se cheama Spice of Life Crochet Along, sponsorizat si organizat de...Sandra-Cherry Heart  si  Sara- Black sheep wools .
  Timp de 8 saptamani, Sandra si Sara ne-au oferit un tipar dar si asistenta in confectionarea unei paturi, pe grupul de pe facebook  ne intalnim toate  participantele si putem discuta si pune intrebari daca intampinam dificultati.

    Tiparul paturicii il gasiti aici, si dupa cum observati paturica este o combinatie de mai multe modele, asta o face foarte frumoasa si deosebita dar si putin mai greu de executat. Paturica mea are 294 de ochiuri, este pentru un pat de 140/200 cm si am folosit 10 nuante de culori Stylecraft Special DK: white, denim, aster,  storm blue , raspberry,  mocha,  sage,  grey,  pale rose si plum.



     


   Prima data am auzit si vazut acest fir la Lucy de la Attic24, si ma gandeam ca tare as vrea sa lucrez cu el.    
....si minunea s-a intamplat.... intr-o zi o gasesc pe facebook pe Gabi, care comercializeaza acest fir minunat si in Romania.....si uite asa am putut sa ma bucur de frumusetea culorilor si multitudinea de nuante de la Stylecraft Special DK.






    Eu sunt la partea a 5- a  dar am luat o mica pauza sa fac cateva proiecte de sezon. Din decembrie voi da start tricotatului si o sa va introduc in frumoasa lume a firelor de la Ana. Stati pe aproape. 

Vreau sa va anunt ca, Gabi are un concurs, astazi este ultima zi cand puteti sa participati si sa castigati aceste frumoase fire.  Succes.




   
     Irina


  ,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,


,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,

Eclesiastul

5 comentarii:

  1. Lovely colors. It will be a beautiful blanket.

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte draguta!imi plac firele astea, poateo sale incerc si eu la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
  3. Yours is the second spice of life blanket I have seen! It looks great.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua. Cum se co,porta acest fir? Nu se scamoseaza? nu isi schimba culoarea in timp?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, este super ok. Eu mi-am facut si cateva patratele ptr. bucatarie. Am sters si spalat blatul cu diferite solutii, si arata inca foarte bine, nu si-a schimbat culoarea dupa cat l-am folosit si spalat. il recomand.

      Ștergere