miercuri, 26 august 2015

Yarn Along

    Astazi este miercuri si ne intalnim la Nicole si Ginny . Voi ce ati mai tricotat sau crosetat? Eu saptamana trecuta am facut curatenie la fire, am facut proiecte si liste cu ce as vrea sa fac, am facut chiar si o lista cu posibile cadouri de Craciun, pentru cine merita :))))))





      Am primit fire si de la vecinica mea dar si doua seturi de andrele circulare interschimbabile. Se lucreaza asa usor cu ele dar din pacate nu stiu de la ce firma sunt. Daca stie cineva?    




  ...in rest am facut un scissor fob, wow ce bine suna in engleza :))) si am terminat jambierele lui Marc, pardon, leg warmers. 




   In paralel lucrez si la paturica, am inceput sa unesc patratelele si arata tare bine. 


   Va pup, pe saptamana viitoare si  am observat ca miercuri este ziua cu cele mai multe vizualizari.


Irina

                               ,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,

,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,

Eclesiastul



4 comentarii:

  1. Vaaaaai ce de fire, ce de fire <3
    Visez la o camera cu o etajera numai pentru materiale de lucru :))))).
    Si ce faine sunt legwarmers-urile ;))!!
    Iar paturica e de vis. Vreau si eu sa crosetez una mai micuta pe care sa o pun pe un scaun gen fotoliu ;)). Mai la iarna asa.. ca acum abia reusesc sa unesc ce lucreaza Buni (o cam invidiez asa... cand lucreaza si eu am de robotit tot felul de chestii care mananca timp... si nu imi lasa mai nimic pentru creat).
    Cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. ms ......ooooo si eu visez la un coltisor al meu, cand termin de amenajat mansarda sper sa il si am :)))))) . ahhh timp nu stiu de unde sa-l iau si cand ma uit la fetele cu blogurile straine cate chestii fac, mor de invidie :)))) salutari lui Buni si spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac andrelele tale, cele circulare. Si eu tot am zis ca o sa investesc in cateva seturi insa imi plac tare mult si cele din bambus . O sa incerc sa caut din bambus si sa fie si interschimbabile.Spor mult in tot ceea ce lucrezi!

    RăspundețiȘtergere