miercuri, 21 ianuarie 2015

Yarn Along


     Este ora 7.30 dimineata,este o noua zi si un nou inceput pentru mine. Saptamana aceasta m-am reorganizat,incerc sa-mi intru in ritm chiar daca noaptea sunt de veghe, Marc este foarte suparat pe varicela lui :))) si este foarte agitat, chiar si in somn :)))).
   Mi-am propus un timp special pentru mine,dimineata intre intre 7.00-7.30.
O cafea buna, cu spuma de lapte, o carte buna si o conversatie eliberatoare cu Dumnezeu va face ca ziua sa fie mai frumoasa si usoara.

   Astazi este miercuri si avem intalnire cu Ginny, saptamana aceasta am lucrat  la paturica, cineva a fost darnic cu mine si m-a aprovizionat cu cateva bobine de acril, spor sa am.


    Astazi am facut putin curat, printre fire....sa vad cum stau.


     La capitolul citit, am ajuns la rand sa citesc cartea ,,Doamne vreau sa te cunosc,, de Kay Arthur. Nu cred ca v-am spus dar m-am inscris intr-un grup -,, Luna de carte ,, de la Radio Ciresarii si vreau sa le multumesc ca sunt o sursa de hrana spirituala pentru multi oameni.


   Cartea este un studiu devotional despre numele lui Dumnezeu, fiecare capitol este  impartit pe zile si asta face sa fie foarte usor de citit. Este o carte care te indeamna la schimbare, la ordine si disciplina spirituala.

Fragment din carte:
,, Opreste-te,stai inaintea lui Dumnezeu si analizeaza-ti viata. Ce trebuie sa faci? Vei face lucrurile respective? ,, ....intrebari provocatoare la care cartea te va ajuta sa gasesti raspunsul corect.



    O saptamana binecuvantata...

Irina




,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,

,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,

Eclesiastul

2 comentarii:

  1. Buna. Ma bucur sa te cunosc prin intermediul lui Ginny. Si mie imi place sa crosetez, dar n-am avut curaj sa fac niciodata o paturica, mi se pare un proiect care dureaza prea mult si nu voi putea sa-l duc la capat. Abia astept sa vad cum iti iese. Dea Domnul sa ajungem sa-l cunoastem si sa urmam caile Lui! Te imbratisez cu mult drag, Oana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este primul meu proiect mare, am facut paturele doar ptr. bebelusi....

    RăspundețiȘtergere