sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Felicitare si joaca


     Astazi Adriana ne-a pus la treaba si am muncit pe branci :)))). Glumesc. 
Saptamana trecuta trebuia sa trimit pentru concurs felicitarea - capodopera de arta (nu glumesc chiar a facut niste braduti frumusei si singurel), dar am pus-o asa bine ca nici eu nu mai stiu unde.
      Asa ca astazi ne-am pus pe facut felicitari. Am scos artileria grea, markerele do-a-dot si perforatoarele. Tot astazi  in premiera am colorat in camera lui Marc. El a fost foarte fericit dar nu pot spune acelasi lucru si despre tati ...care ne-a dat interdictie cu acuarele, carioci si creioane in camera(stie el de ce ), dar din fericire nu s-a intamplat nimic grav (bine doar parchetul putin, dar servetelele umede au rezolvat problema). 


    Mai jos aveti rezultatul muncii noastre, felicitarile au fost facute si cu putin sprijin din partea mea. La sfarsit nu a iesit chiar ce ne-am dorit dar joaca a fost frumoasa si relaxanta. 
     Am folosit un sablon de bradut si niste chestii de pictat cu pudra, nici eu nu stiu cum se numesc ...(sunt gen tusiera) si bradutul rezultat l-am ornat cu clopotei facuti cu perforatorul....






 Dupa cum vedeti am facut doua felicitari, asa mult ne-a placut. Pana sa ne hotaram cui le trimitem, le-am pus in geam pentru decor.



     Multumim de concurs Stilul meu de viata  &  Micul Cititor, dar dragi participanti chiar daca nu castigam frumoasele premii, am castigat un timp frumos petrecut cu puiutii nostri. 

Irina



,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,

,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,


                                                           Eclesiastul 

2 comentarii:

  1. Eu va multumesc pentru participare si va doresc multa bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru toate concursurile frumoase....si pentru cartile frumoase care le daruiti.

    RăspundețiȘtergere