marți, 21 iunie 2016

Pictam cu gheata


    

    Caldura mare, vacanta, examene, meditatii, copii agitati, cam asa este atmosfera de la noi din casa. Eu desfac bagaje(dupa un weekend la mare) si incerc sa nu ma gandesc ca de saptamana viitoare chiar suntem in vacanta.
  Vara asta trebuie sa impac pe toata lumea si incerc sa planific aceasta vacanta incat sa pot face toate lucrurile bine, dar despre planurile de vacanta vorbim saptamana viitoare. 
  Astazi vreau sa va vorbesc despre joaca noastra cu gheata si bineinteles un mod simplu de a tine copilul departe de desene animate. Ideea o gasiti si aici si mai jos aveti si pozele noastre care nu sunt foarte artistice. Ideea mi-a venit pe neasteptate, asa ca am pregatit totul repede pe blatul din bucatarie unde mami facea o supa de rosii. 
  Am folosit suportul de oua de la frigider, in care am amestecat apa cu cateva resturi din niste tuburi de vopsea acrilica, luata de la Lidle.







    Din pacate unul din betisoare a cazut cand am inchis usa de la congelator dar chiar si asa noi am avut parte de o joaca racoroasa.













Sper sa va placa ideea noastra si sa va foloseasca.

Irina

   ,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,

,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,



Eclesiastul

5 comentarii:

  1. Cred ca v-ati distrat de minune!! Si eu am in plan aceasta activitate!! Zilele noastre sunt insa cam scurte saptamana aceasta, fetele mai merg inca la scoala de vara. Saptamana viitoare ne apucam si noi de altceva in afara de inot si joaca prin curte! Mult spor!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut și eu ideea pe Pinterest și am salvat-o! Foarte frumos ați pictat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta ideea. Baietelul meu adora sa deseneze si sa picteze. Cea mai mare bucurie a fost momentul in care i-am cumparat o naveta spatiala de carton care poate fi colorata https://kiddobox.toys/produs/nava-spatiala/. Atat de entuziasmat a fost incat si-a popus sa o coloreze toata in aceeasi zi. Bineinteles, nu a reusit jucaria fiind destul de mare. Cateva zile nu s-a mai dezlipit de ea, pana nu a personalizat-o complet. Atunci mi-am dat seama ca iubeste sa coloreze si am observat cum incearca sa combine culorile cat mai bine. De atunci am incercat sa gasim tot felul de solutii interesante pentru a colora. Fiind vara am avut timp pentru tot felul de activitati.

    RăspundețiȘtergere