miercuri, 1 iunie 2016

Bookfest



     Este primul an cand plec fara sa-mi cheltui banutii si prefer sa astept reducerile de pe elefant.ro

     M-am dus chitita pentru editura Gama, Rao, Arthur si Litera, dar am uitat sa-mi trec in lista si editura Cartea Copiilor si sincer nu am vazut-o.  

    Sa incep cu Gama, bineinteles am reusit sa ma abtin si sa cumpar doar trei seturi de carduri Montessori. 
    Au sase pachete noi: Fructe exotice, Caini si pisici, Culori,  Masini utilitare,  Animale Hrana si adapost, Pamant,aer si apa, la pretul de 8,2 ron.

     La Rao m-am dus cu gandul sa-mi completez colectia de la Logico, dar doar citeva titluri si alea ingramadite pe ultimul raft. Rusinica.

    La Arthur, ah Arthur, cum poti sa te superi pe ei cand editeaza totusi atatea carti frumoase. Dar toate cartile erau in tipla, pai nene, sa stau sa ma uit doar la coperta? Le-am sugerat frumos, ca ar fi foarte util sa lase un exemplar, desfacut, special pentru vizionare.

     A doua ,,plangere,, este legata de Splat,un cotoi ca un zgamboi! foarte frumoasa cartea, chiar daca au editat-o cu un alt titlu si au si cartonat-o, totusi parul lui Splat ar sta mai bine daca ar fi tradus, zburlit. Stiu, in unele case expresia sta parul ca naiba este la ordine zilei, dar la noi, la naiba, nu se foloseste.

    Prima carte care am rasfoit-o a fost Regele tuturor salbaticiunilor,  iar imaginile nu m-au convins sa o cumpar, dar as vrea totusi sa imi zica cineva, de ce este asa cautata?!?! Chiar astept pareri.
Am plecat totusi cu Aventurile lui Peter Iepurasul, vreau sa o pastrez pana pe 19 iunie cand piciul meu face 4ani. 

    La Litera m-am dus pentru Henry si puterea imaginatiei, dar am plecat fara ea, era 30ron iar la elefant este pana in 24ron. 

    Vizita mi-a produs si un sentiment placut, biblioteca piticului este foarte bine aprovizionata si Marc va recomanda: Elmer, Mog, Sylvester si gasca vesela Jack, Zack si Gaspar. 





Cam asta  a fost aventura la Bookfest.

Irina 



  ,,Tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta!,,

,,Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!,,



Eclesiastul


3 comentarii:

  1. Ce cărți frumoase! Editura Gama e mai nou preferata mea. Tocmai ce am comandat de pe Elefant două cărticele, că am prins oferta cu 0 lei la transport.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si noua ne place editura Gama si mai ales ca au preturi foarte accesibile chiar si direct pe siteul edituri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos! Felicitari pentru tot ceea ce faceti

    RăspundețiȘtergere